De vierde gezamenlijke collecte van de stichting Goede Doelen Venray was, evenals de voorgaande edities, zeer succesvol en heeft bijna 77.000 euro opgeleverd. Dat is ongeveer hetzelfde als in 2018.

In de week na Pasen vond de vierde gezamenlijke collecte plaats. Zo’n 300 collectanten gingen op pad om voor zestien landelijke goede doelen geld in te zamelen. Het is gebleken dat de collecteweek voor Goede Doelen Venray meer bekendheid heeft gekregen. Voor veel mensen is het inmiddels een vertrouwd verschijnsel: de envelop in de bus en in de week erna bezoek van de collectant. En met succes!

Ook de derde gezamenlijke collecte van de stichting Goede Doelen Venray was zeer succesvol en heeft ruim 77.750 euro opgeleverd. Dat is een stijging van ruim twaalf procent ten opzichte van de opbrengst in 2017.

In de week na Pasen vond de derde gezamenlijke collecte plaats. Zo’n 300 collectanten gingen op pad om voor zestien landelijke goede doelen geld in te zamelen. Het is gebleken dat de collecteweek voor Goede Doelen Venray meer bekendheid heeft gekregen. Voor veel mensen is het inmiddels een vertrouwd verschijnsel: de envelop in de bus en in de week erna bezoek van de collectant. En met succes!

In de laatste week van maart 2016 vond de eerste gezamenlijke collecte plaats van de Stichting Goede Doelen in Venray. Zo’n 400 collectanten gingen op pad om voor zestien landelijke goede doelen geld in te zamelen. En met succes!

De tweede gezamenlijke collecte van de stichting Goede Doelen Venray heeft ruim 69.500 euro opgeleverd. Dat is een stijging van ruim dertien procent ten opzichte van de opbrengst in 2016.

In de week na Pasen vond de tweede gezamenlijke collecte plaats. Zo’n 300 collectanten gingen op pad om voor zestien landelijke goede doelen geld in te zamelen. Het is gebleken dat de collecteweek voor Goede Doelen Venray meer bekendheid heeft gekregen. Voor veel mensen is het inmiddels een vertrouwd verschijnsel: de envelop in de bus en in de week erna bezoek van de collectant. En met succes!