Voor de vierde keer Goede Doelen Venray!

Goede Doelen Venray organiseert de jaarlijkse gezamenlijke collecte in Venray. De vorige collectes waren zeer succesvol. Zo’n 300 collectanten gingen op pad om voor zestien landelijke goede doelen geld in te zamelen. Voor de vierde keer op rij is er ook in 2019 een gezamenlijke collecte. Deze wordt gehouden van dinsdag 23 april tot en met maandag 29 april 2019. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Alle inwoners ontvangen in de week vóór 23 april een brief, waarin aangegeven kan worden welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Er kan daarbij gekozen worden voor een machtiging of voor de schenking van een contant bedrag in de bijgevoegde retourenvelop. De envelop wordt een week later weer opgehaald. Op deze manier blijft de ondersteuning van goede doelen niet alleen mogelijk, maar wordt deze ook gemakkelijker en veiliger. En er komen minder collectanten aan de deur. 

De goede doelen die deelnemen in Venray: Nederlandse Hartstichting, Longfonds, Nederlandse Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, Hersenstichting, Nederlandse Brandwondenstichting, Nierstichting, Alzheimer Nederland, Epilepsiefonds, Reuma Nederland, Amnesty International, Prinses Beatrix Spierfonds, Nationaal fonds kinderhulp, Maag Lever Darm stichting, MS fonds en het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

Overigens is de organisatie altijd op zoek naar mensen die de groep collectanten willen versterken. Men kan zich melden via de website.

De gegevens van de collecte, organisatie en opbrengst zijn openbaar. Men kan alle gegevens inzien op deze website: www.goededoelenvenray.nl   Ook op Facebook is Goede Doelen Venray actief.